Το πήρε πάνω του ο Πουλάκης στα Βρίλησσια

2016-11-14 17:41
Το πήρε πάνω του ο Πουλάκης στα Βρίλησσια

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ο 31χρονος άσος οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του ΓΣ Καισαριανής (3-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Σπάνιας ομορφιάς παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Βριλησσίων το απόγευμα της Κυριακής, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον στους ελάχιστους φιλάθλους που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν. Με απίστευτη ανατροπή του σκορ στα τελευταία λεπτά, οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Σδράλαγκα πήραν μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής, που βρέθηκε «αγκαλιά» με το τρίποντο και στο τέλος πήρε τον... δρόμο της επιστροφής με... άδεια χέρια!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα Βριλήσσια ήταν, ασφαλώς, ο Θοδωρής Πουλάκης (φωτο), ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ανατροπής, παίρνοντας πάνω του την υπόθεση «νίκη».

Μετά από 20 λεπτά αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαλιβελάκη, το οποίο κέρδισε ο Μακρυπίδης, ενώ στο 35' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές η καθεμιά, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη τόσο του Καγιώργη όσο και του Ντατσωνάκη για διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα «πάνω κάτω», ισοφαρίζοντας αρχικά στο 51' με το σουτ εκτός περιοχής του Μερμύγκη και παίρνοντας την πρωτοπορία στο 57' με κοντινό πλασέ του Χρυσικού.

Όλα έδειχναν πως οι Καισαριανιώτες θα πήγαιναν σε μία μεγάλη νίκη, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον Πουλάκη! Ο 31χρονος άσος έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ στο 86' και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92') έγραψε το 3-2, μετά από ατομική προσπάθεια και όμορφο τελείωμα.

Διαιτητής ήταν ο Λιαμπότης, με βοηθούς τους Κ. Μαχαίρα και Δαρσακλή.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Χατζηγρυπάρης, Γκότσης (60' Σαχινίδης), Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (51' Τσαβαλιάς), Χαλιβελάκης, Πουλάκης

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Αυγέρης Πάσχος): Καλαμάρας, Κετσές, Μερμύγκης, Αϊβάζης, Γώγος, Βουτυράς, Τρυφέρης (79' Μπαμπάτσικος), Ντατσωνάκης, Δημητριάδης, Ντούνι (86' Μπεκατώρος), Κολλάτος (46' Χρυσικός).

Πηγή : pamebala.gr