Τιμητική εκδήλωση της Ε.Σ.Ε. για τους σεναριογράφους Δημήτρη Ζαννίδη και Αντώνη Σιμιτζή

2017-10-09 08:43
 

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ του κ. Ν. Καρατζά η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε δύο καταξιωμένους δημιουργούς/σεναριογράφους για την μακρόχρονη προσφορά τους στην Ένωση.

Μετά από τον παραδοσιακό πρόλογο της κυρίας Κατερίνας Δημάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Αλέξανδρος Κακαβάς αναφέρθηκε, εν συντομία, στο έργο που προσφέρουν μέχρι σήμερα οι τιμώμενοι Αντώνης Σιμιτζής, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και ο Δημήτρης Ζαννίδης.

Εν συνεχεία αμφότεροι, ευσύνοπτα, απευθύνθηκαν στο ευρύ κοινό που είχε προσέλθει για να τους τιμήσει. Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς και ο γενικός γραμματέας Θάνος Τσάμπρας.

Διακρίναμε τον πρόεδρο του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Γιώργο Μυλωνά, τον πρόεδρο της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλο, τον πρώην πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Κιν/φου και μέλος της Ε.Σ.Ε. Μάνο Ευστρατιάδη, τον πρώην γενικό γραμματέα της Ε.Σ.Ε. Πάνο Κοκκίδη, τον πρώην ταμία της Ε.Σ.Ε. Κώστα Παπαπέτρο, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Λευτέρη Δανίκα, Σάββα Καρύδα, Λευτέρη Κατσαρό, Μανούσο Μανουσάκη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Κλεοπάτρα Σβανά, Βασίλη Σπηλιόπουλο, Κωστούλα Τωμαδάκη, Ηλία Φλωράκη, Γεωργία Χιόνη, τη σύμβουλο επικοινωνίας της Ε.Σ.Ε. Κωνσταντίνα Καραμέρη, τον δημοσιογράφο/συγγραφέα Παύλο Κάγιο, τον δ/ντή φωτογραφίας Τάκη Μελίδη, τον Στάθη Μιχαήλ, την Γεωργία Μπίρμπα, τον Γιώργο Παντελιά, τη Μαρία Φραγκουδάκη, την Κατερίνα Χριστογιαννοπούλου.

Οι φωτογραφίες είναι της Γεωργίας Χιώτη.