Συντριβή για τον Νεοπεντελικό-Παραιτήθηκε ο προπονητής

2016-10-24 11:07

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ζώτας
 

 

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση το Παλαιό Φάληρο διέλυσε με 6-0 τον Νεοπεντελικό και πέτυχε την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς, ενώ δεν έχει δεχτεί ακόμη τέρμα. Αντίθετα ο Νεοπεντελικός έκανε κακή εμφάνιση και μοιραία γνώρισε τη συντριβή, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα μετά το τέλος του ματς ο κόουτς Παναγιώτης Ζώτας να υποβάλλει την παραίτηση του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά, και μόλις στο 5' ο Παπανδρέου με κοντινή προβολή έκανε το 1-0, ενώ στο 26' ο ίδιος παίχτης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ενα λεπτό μετά στο 27' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Κοντογιάννη, ενώ στο 31' ο Κωνσταντινίδης έκανε το 3-0. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 50' ο Κωνσταντινίδης και πάλι έκανε το 4-0, με τον Βλάμη στο 70' να ανεβάζει το δείκτη του σςκορ στο 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 71' ο Κωνσταντινίδης με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καραμαλίγκας, Βλάμης, Καραγιάννης (81' Λογοθέτης), Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης, Παπανδρέου (67' Μεμπελίκας), Μαρούσης (75' Κέντρος), Γκιόλας, Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Πογιάννη, Φιλιππής (41' λ.τ. Μαρουλίδης Π.), Τζήμας, Τριανταφύλλου, Μπουλούκος, Κολοβός, Κοντογιάννης, Γεωργαντζέλης, Κώτσης (67' Σακελλίων), Τσώνης, Παρασκευόπουλος (54' Κάππος).

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

Πηγή : www.topiko24.gr