Συνάντηση του Δημάρχου Βριλησσίων με εκπροσώπους του Βριλησσού και του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου

2024-02-01 22:14

Εκπροσώπους της φυσιολατρικής κίνησης της πόλης μας «Βριλησσός» και του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το Περιβάλλον και ιδιαίτερα την προστασία, την ανάδειξη και τον ορθό καθαρισμό των δύο ρεμάτων της πόλης μας, της Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου και του Βριλησσού. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε στους εκπροσώπους των δύο συλλόγων πως προσβλέπει στη στενή συνεργασία και τον διαρκή διάλογο με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που κατά το παρελθόν αποδείχθηκαν δυστυχώς δυσεπίλητα. Σε αυτήν την κατεύθυνση ανεμένεται να ακολουθήσουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες το προσέχες διάστημα από πλευράς του Δήμου Βριλησσίων, πάντοτε σε συνεργασία με όλους τους φορείς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντελής-Χαλανδρίου Μαρίνα Σμαραγδή, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουτρουμάνος, και το μέλος του ΔΣ Αμαλία Γεωργοπούλου. Από την φυσιολατρική κίνηση «Βριλησσός» συμμετείχαν ο Πρόεδρος Διαμαντής Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σταύρος Βελέντζας και ο Γιώργος Κρανιώτης .