Προσφορές για τους φίλους των ζώων Χαλανδρίου

2017-11-27 09:13

ΦΛΩΡΑ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ

Σας στέλνω κάποια πράγματα που έχουμε σε πάρα πολύ καλές τιμές για τα σωματεία και τους εθελοντές.
το ένα είναι οι τροφές της OK Urinary και Light/Sterility που είναι μονόχρωμες premium. Και η μία έχει πρώτο συστατικό το κρέας και μετά τα καλαμπόκια. Φοβερά εύγευστη το ίδιο και καλύτερα απο την Special Care. Βγαίνει σε 12,5κιλα και τιμή του κιλού σας την δίνουμε 2,40 όπως την Special Care.
Το επόμενο είναι μια νέα 20kg premium γατοτροφή που κάνει και για στειρωμένα ( έχει και αναγράφει το urinary truck) που αυτή μπορούμε να σας την δίνουμε 30ευρώ το 20kg.
Επίσης τα Atlas 10 τα μεταφοράς σας τα δίνουμε 12 ευρώ
Και για άμμο έχουμε νέα μπετονίτη ψιλό συγκολλητικό που δεν λασπώνει εύκολα λευκή μπορούμε να σας την δίνουμε 6,5 ευρώ τα 10 κιλά.
Από εκεί και πέρα θα θέλαμε αν μπορείτε και εσείς να μας πείτε τι άλλες ανάγκες έχετε και αν μπορούμε να τις καλύψουμε και εμείς με καλύτερες τιμές σε όλα τα προϊόντα μας.
Όπως επίσης αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε κάποιο από τα μπαζάαρ στον χώρο μας που μπορεί να το φιλοξενήσει. Έχοντας και εμείς εκεί πραγματάκια για πώληση που θα δίνουμε ένα ποσοστό στο σωματείο επίσης για βοήθεια. όπως και μπορούμε να φιλοξενήσουμε και ημέρες  υιοθεσίας.