Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Αττική

2016-01-02 03:07

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και το πρωί μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα δίνουν ασθενείς  τοπικές βροχές κυρίως στα νότια του νομού. Υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Στα Βριλήσσια, θα υπάρχουν ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς κελσίου, στα Βριλήσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 με 4 μποφόρ.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Νεφώσεις που από το απόγευμα και μετά θα πυκνώσουν και θα βρέξει μέχρι τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Δευτέρας, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες.

Στα Βριλήσσια θα βρέξει από το απόγευμα και μετά μέχρι τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Δευτέρας, πολύ μικρή πιθανότητα για τοπική καταιγίδα.

Θερμοκρασία από 6έως 11 βαθμούς, στα Βριλήσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι νότιοι με ένταση 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος το Σάββατο και ειδικά την Κυριακή, προβλέπονται ισχυρές χιονοπτώσεις στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα σε πολλές περιοχές σε χαμηλό υψόμετρο.

Τον καιρό μπορείτε να τον ακούτε από τον σταθμό μας, όλο το 24ωρο κάθε 40 λεπτά και να βλέπετε τις τρέχουσες συνθήκες στην αρχική σελίδα μας στον πίνακα του μετεωρολογικού σταθμού μας.