Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

2015-04-06 17:45

Μεγάλη Τρίτη

Ο καιρός στην αρχή της ημέρας θα είναι παροδικά νεφελώδης, από το μεσημέρι και μετά αναμένεται πύκνωση των νεφώσεων και τοπικές βροχές και υπάρχρι πιθανότητα για καταιγίδες μικρής έντασης κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυικές διευθύνσεις και γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους έντασης 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς αλλά από το βράδυ θα σημειώσει πρώση κυρίως στα βόρεια του νομού.

Μεγάλη Τετάρτη

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενισχυμένοι στα 7 μποφόρ και στα ανατολικά ίσως φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου στα βόρεια του νομού όμως θα είναι πιο χαμηλή.

Μεγάλη Πέμπτη

Άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώσεις με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, οι άνεμοι στην ίδια ένταση με την Μεγάλη Τετάρτη με τάση μικρής ενίσχυσης από αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μεγάλη Παρασκευή

Άστατος και πάλι ο καιρός με νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και πιθανόν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν λίγο ακόμα και θα πνέουν με ένταση 8 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Μεγάλο Σάββατο

Ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 7 μποφόρ με περαιτέρω εκασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μιρκή άνοδο θα κυμανθεία από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή του Πάσχα

Καλοκαιρία με ηλιοφάνεια παντού, οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα κυμανθεί από 9 έως 20 Βαθμούς κελσίου.