Ο Γιώργος Αρχάβλης μεγάλος νικητής του Dj Battle of The Year 2017

2017-08-08 02:11

Φωτογραφία του χρήστη Καλοκαίρι Στο Νότο.

Ένα μοναδικό Party άνευ προηγουμένου χάρισαν οι 12 υποψήφιοι του 2ου Παγκρήτιου διαγωνισμού Dj Battle Of The Year στο Starbeach, στην Χερσόνησο Κρήτης, την Κυριακή που μας πέρασε ! 

Πέντε ώρες ασταμάτητων και εκρηκτικών DJ Sets ανέδειξαν τον μεγάλο νικητή που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αρχάβλη (Sbarch G) ! Η ψηφοφορία του κοινού, της κριτικής επιτροπής και των ίδιων των υποψηφίων για πρώτη φορά φέτος, του έδωσαν διακριτό προβάδισμα και έκαναν την ‘‘κούπα’’ της διοργάνωσης να πάει για ακόμη μια χρονιά στον Νομό Ηρακλείου ! Οι ομάδες των υποψηφίων έδωσαν από νωρίς το στίγμα πως δεν αστειεύονται και θα έκαναν τα πάντα για να στηρίξουν τους υποψηφίους τους δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη με πλακάτ, πανό, θετική ενέργεια και ένταση μέχρι και λίγα λεπτά πριν τη δύση του Ηλίου ! 

Οι ίδιοι οι Dj’s, κάποιοι εξ’ αυτών ταξιδεύοντας ακόμα και όλο το βράδυ για να φτάσουν στην Κρήτη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ δε δίστασαν να αποχαιρετήσουν την διοργάνωση με μια μαζική φωτογραφία δείχνοντας πως σημασία δεν έχει ο ανταγωνισμός αλλά ή ίδια η μουσική που πάντα μας ενώνει ! 

Ο Νικητής του διαγωνισμού θα βρεθεί αυτή την Τετάρτη 9 Αυγούστου στην ίδια σκηνή με τους superstar Bassjackers πραγματοποιώντας το πρώτο του Warm Up σε διεθνή καλλιτέχνη, ενώ όπως δήλωσε στην Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή Καλοκαίρι Στο Νότο με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου, δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση και είναι πολύ χαρούμενος για αυτό !

Φωτογραφία του χρήστη Καλοκαίρι Στο Νότο.

Φωτογραφία του χρήστη Καλοκαίρι Στο Νότο.

Φωτογραφία του χρήστη Καλοκαίρι Στο Νότο.