Νίκος Μυτιληναίος-Όλα τα καλά νέο single

2016-07-26 09:45

O Νίκος Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Από τα 8 του χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και συγκεκριμένα με την κλασική κιθάρα όπου έπειτα απέκτησε και πτυχίο.

Το πάθος του για την μουσική και η διαρκής αναζήτηση και μάθηση τον έκανε να συναντηθεί πριν 4 χρόνια με την πρώτη του καθηγήτρια φωνητικής και έτσι ξεκίνησε να ασχολείται σιγά σιγά και μέρα με την μέρα όλο και πιο επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές σημαντικές μουσικές σκηνές όπως ο Πυρήνας και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Επίσης έχει συμμετάσχει σε αφιερώματα Ελλήνων συνθετών όπως του Γιάννη Σπανού ενώ η αγάπη του για τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα τον έφεραν να βρίσκεται και να ερμηνεύει δίπλα του. Τέλος έχει βραβευθεί σαν ερμηνευτής της 4ης ακρόασης της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου.

Το πάθος του όμως για την λαϊκή μουσική όπως την γνωρίσαμε στην Ελλάδα από τις φωνές του Καζαντζίδη και του Διονυσίου τον έκανε να θελήσει να ασχοληθεί με αυτό το είδος και να τολμήσει να κάνει ένα αφιέρωμα για τον Στράτο Διονυσίου το όποιο ήταν και ένα στοίχημα. Τώρα, ακολουθώντας τις νέες γραμμές στο τραγούδι μας παρουσιάζει το «Όλα τα καλά» ένα τραγούδι γραμμένο από έναν νέο και πολύ ταλαντούχο συνθέτη, τον Τζίνο Παπαθανασίου.

 

Δείτε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=2cj0CtMKkhA

 
Όλα τα καλά available on:
iTunes: https://apple.co/29M5xHz
Spotify: https://spoti.fi/29Afwv8
Napster: https://bit.ly/29HuVOh
Deezer: https://bit.ly/29uAxMS
Amazon: https://amzn.to/29M5GL2
Google music: https://bit.ly/29BRfLl