Νίκος Δελιδάκης - Πες Μου από την Dusty Records

2017-03-14 15:40
Nikos Delidakis - Pes Mou  Official Digital Single Cover
 
Ο Νίκος Δελιδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Από την παιδική ηλικία ακόμα άρχισε να δείχνει την έφεση του στην μουσική, στην οποία αυτοδίδακτος, συνεχώς εξελίσσει μέχρι και σήμερα!

Σε ηλικία 12 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε οργανωμένο σχήμα, παίζοντας μαντολίνο, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες της παραδοσιακής μουσικής αλλά ιδιαίτερα δίπλα στον πατέρα του Στέλιο Δελιδάκη.


Από 15 ετών άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την παραδοσιακή μουσική, παίζοντας λαούτο δίπλα σε διάφορους κρητικούς καλλιτέχνες και στην ηλικία των 16 ετών διακρίθηκε σε παγκρήτιο μουσικό διαγωνισμό.

 

Παράλληλα με το τραγούδι έχει σπουδάσει διαφήμιση / marketing και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το τραγούδι, την μουσική αλλά και την σύνθεση.

 

Στο ενεργητικό έχει αρκετές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους σε όλη την Κρήτη και έχει συνεργαστεί επί σκηνής με πολύ δυνατά ονόματα του χώρου όπως: Έλλη Κοκκίνου, Ελένη Χατζίδου, Γιάννη Τάσσιο, Δημήτρη Γιώτη, Σταύρο Ζούμπα, Νάνσυ Αλεξιάδη, Έλενα Γκρέκου κα.

 

Αρχές 2017 και υπογράφει το νέο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Dusty Records… και έτσι ξεκινάει μια νέα δημιουργική χρονιά για τον Νίκο Δελιδάκη!

Ο Νίκος Δελιδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει μέχρι σήμερα. Από την παιδική ηλικία ακόμα άρχισε να δείχνει την έφεση του στην μουσική, στην οποία αυτοδίδακτος, συνεχώς εξελίσσει μέχρι και σήμερα!

Έχει στο ενεργητικό του ήδη 2 παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές και φέτος επιστρέφει δυναμικά, μέσα από την Dusty Records, με νέο τραγούδι με τίτλο “ΠΕΣ ΜΟΥ” σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Γιάννη Θεοδωράκη. Στο τραγούδι ντραμς & Μπάσο έχει παίξει ο Κώστας Καραγκιοζίδης που επιμελήθηκε επίσης την μίξη και το Mastering, ενώ ηλεκτρικές, ακουστικές Κιθάρες και πιάνο έπαιξε ο Μάριος ΤζελαΪδής. Τέλος η φωτογράφιση έγινε από τον Νίκο Σκεπάρνη ενώ τα Covers όπως και το Artwork επιμελήθηκε η εταιρεία Dusty Creations.

Κυκλοφορεί επίσημα σε digital single και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, θέματα συνεντεύξεων, ID & Bookings είμαστε στην διάθεση σας.

Ακούστε το στο youtube