Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές!

2016-07-30 12:05

Επειδή διαβάζουμε για «πρωταθλητές της διαπραγμάτευσης», για ποιους διαπραγματευτές μιλάτε ακριβώς; Για αυτούς που με το που σφραγίστηκε από την Περιφέρεια ο χώρος, βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (sic) συνεπικουρούμενοι από δημοτικές παρατάξεις και έγραφαν για παρανομία του δήμου και της Περιφέρειας, για λάθος απόφαση, βάζοντας μπροστά τα παιδιά των ακαδημιών για να συνεχίσει αυτή η φαύλη κατάσταση;  Τόσα χρόνια που συνεργάζονταν με τον ενοικιαστή, δεν ήξεραν ότι χρωστούσε στο δήμο και στη ΔΕΗ; Τι έκαναν για αυτό; Έβαλαν κάποιο νομικό σύμβουλο αφού ήθελαν την απομάκρυνση του ενοικιαστή για να βοηθήσουν το δήμο; Ήταν παρόντες έστω σε μία διαπραγμάτευση μεταξύ του δημάρχου και του ενοικιαστή; Που την έκαναν τη διαπραγμάτευση;

Για να τελειώνουμε με αυτά η διαπραγμάτευση με τον ενοικιαστή, έγινε αποκλειστικά από νομικούς του δήμου, τον δήμαρχο και από κανέναν άλλο. Το γράφει άλλωστε και στην ανακοίνωσή σου ο σύλλογος. Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και για πίεση προς το δήμο.

Τα παιχνιδάκια αυτά να τα αφήσετε κατά μέρος, ο χώρος ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και η χρήση του θα γίνεται από αυτούς και τα παιδιά τους, ο χώρος δεν ανήκει σε κανένα σύλλογο ή σωματείο.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από την δήλωση του δημάρχου : «Ο χώρος ανήκει στην πόλη και στους πολίτες της και προκαλεί θλίψη η προσπάθεια παραγόντων και παραγοντίσκων να καπηλευτούν ένα αποτέλεσμα το οποίο ομόθυμα προώθησε και αγκάλιασε η τοπική κοινωνία, αλλά και το υπερψήφισε ευρεία πλειοψηφία του Δημοτικού  Συμβουλίου, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις.»

Εάν ο Κένταυρος θέλει γήπεδο να πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Βριλησσίων και να ζητήσει ώρες προπόνησης, αφού για τους αγώνες του έτσι και αλλιώς αυτό χρησιμοποιεί.

Αν και εμείς έχουμε μια καλύτερη πρόταση, συνένωση των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, τα Βριλήσσια είναι πολύ μικρά για να έχουν 2 ποδοσφαιρικές ομάδες. Συνένωση και η ισχύς εν τη ενώσει, θα φτιάξετε μια δυνατή ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί και εάν έχει τις οικονομικές δυνατότητες θα μπορέσει να πάει ψηλότερα.

Αναμένουμε τις αποφάσεις του δημάρχου για τη χρήση του χώρου,