Κένταυρος Βριλησσίων-'Ηττα στο Ηράκλειο

2016-11-28 18:49
Επέστρεψε στις νίκες το Ηράκλειο

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου κατέβαλε την αντίσταση του Κένταυρου Βριλησσίων (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Έστω κι αν τα... χρειάστηκε, το Ηράκλειο κατέβαλε την αντίσταση του Κένταυρου Βριλησσίων και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παπάγο. Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε με 2-1 σε ένα ματς που έγινε παρουσία περίπου 400 φιλάθλων.
Μετά από 28 λεπτά αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Μέρτκολα, με τον Καφετζή να αποδεικνύεται εύστοχος από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1-0. Στις αρχές της επανάληψης, συγκεκριμένα στο 53', ο Τούντας έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ μετά από κόρνερ, σε μία από τις γνωστές του προωθήσεις σε στημένες φάσεις. Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγο, αφού μέσα σε λίγα λεπτά οι Ηρακλειώτες πήραν ξανά το προβάδισμα. Στο 55' ο Καφετζής έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με νέα εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 63' ο Λαγός, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, δεν... χαρίστηκε, γράφοντας το 2-1 με όμορφο, διαγώνιο σουτ. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο και να ανεβαίνει στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας, σε ισοβαθμία με τον Παπάγο.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Νικολαδό και Μ. Στάμο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Καριατλής, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (55' Κατσούλης), Καραχάλιος (41' λ. τρ. Λαγός), Τσάτσος, Σαντριάς (70' Ψαρρής), Καφετζής, Σπυριδάκης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Γιώργος Θεοδωρίδης): Κάρο, Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας (67' Αντωνόπουλος), Μπότσι, Δέτσης, Μωραΐτης (80' Κοπανέλης), Ματσιμάνης (67' Κάλλας).

 

 

Πηγή : pamebala.gr