Κένταυρος Βριλησσίων-Ισοπαλία 1-1 με Θρίαμβο Αθηνών

2016-12-19 17:20

Βαθμοί και εντυπώσεις για τους Θρίαμβο και Κένταυρο

Βαθμοί και εντυπώσεις για τους Θρίαμβο και Κένταυρο

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, Θρίαμβος και Κένταυρος έμειναν στο 1-1 το μεσημέρι της Κυριακής στον Υμηττό. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, έπαιξαν με στόχο τη νίκη «κλειδί» πριν από τη διακοπή, όμως παρέμειναν χαμηλά στον πρώτο όμιλο. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Βριλησσίων αριθμεί 15 βαθμούς στην 11η θέση και ένα πόντο πίσω βρίσκεται το συγκρότημα της Δάφνης.

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Δέτσης αξιοποιώντας την ωραία ασίστ του Μπότση, ενώ ο Μωραΐτης δεν υπολόγισε σωστά το σουτ του νεαρού επιθετικού. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η άμεση απάντηση για τους γηπεδούχους έπειτα από κόρνερ του Αρώνη και καρφωτή κεφαλιά του Κλαπή.

Η αποχώρηση των Ματσιμάνη (θλάση) και Γαληνάκη (βαρύ διάστρεμμα), αλλά και η αποβολή του Αντωνόπουλου στο 73’ με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα, αποσυντόνισε το σύνολο του Γιάννη Θεοδωρίδη. Έτσι, οι παίκτες του Χρήστου Τάσση πίεσαν περισσότερο για το δεύτερο τέρμα, όμως η τύχη τους γύρισε «την πλάτη» στο 75’ και το 77’ σε προσπάθειες των Τζανετάκη και Ντερμίσι αντίστοιχα, ενώ ο Θεοδωρίδης φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Σταύρογλου Δ., Γιαννόπουλος Γ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Χρήστος Τάσσης): Μωραΐτης, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κλαπής, Δρακάς, Ασημακούλας (79’ Παππάς), Αρώνης, Τζανετάκης, Πότσης (46′ Κωστόπουλος), Χρήστου (46′ Τάσσης), Ντερμίσι.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Θεοδωρίδης Χ., Κουτσουβέλης, Γαληνάκης (56’ λ.τρ. Μιχαήλ), Τούντας, Κολιός, Αντωνόπουλος, Σεΐτι (69’ Κουλιούρης), Κοντογιάννης, Δέτσης, Μπότση, Ματσιμάνης (42’ λ.τρ. Μωραΐτης).

Πηγή : www.stoplekto.gr