Η γιαγιά Λίζα μας χρειάζεται

2020-06-26 15:22
Αγαπητοί φίλοι,
 
Ευχομαι να είστε ολοι καλα και με δύναμη να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε.  Παράλληλα εχετε και εμενα να γκρινιάζω για τα περιστατικά στα αδεσποτα. Προσπαθώ να μην σας επιβαρύνω αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.
 
Πριν 3 μήνες χαρη στη  βοήθειά σας η γιαγιά Λίζα, χειρουργήθηκε και κερδισε μια ευκαιρία. Ενώ πήγαινε καλά γενικά, τις τελευταίες ημέρες εχει πέσει.
 
Επισκεφτήκαμε τον κτηνίατρο χθες και ξεκινησε ενας νέος κύκλος εξετασεων για να εντοπίσουμε την αιτία της αναιμίας και του χαμηλού βάρους που έχει, ενώ τρώει. 
 
Δεδομένης της εποχής (πολλά αδεσποτα που έχουν ανάγκη απο εξω-αποπαρασίτωση) τα χρέη είναι πολλά και οτιδήποτε εκτακτο μας τσακίζει, αφήνοντας κάποια αδεσποτάκια χωρίς κάλυψη απο τσιμπούρια/ψυλλους.. Αν μπορεί κάποιος να συνεισφέρει θα είμαι ευγνώμων
 
Για τη Λίζα, μέχρι σήμερα έχουμε τις εξής ανάγκες:
 
  • Κόστος χθεσινών εξετάσεων (αιματολικές, βιοχημικές, επίχρησμα, καλλιεργεια&γενική ούρων, τεστ ασθενειών, ακτινογραφίες): 130 ευρω
  • Μηνιαία φιλοξενία: 75 ευρω
  • Ανάγκη για super premium τροφη: περίπου 50 ευρω
  • Anima Strath: 18 ευρω
Γενικά για τα αδεσποτα (κυρίως τα φοβικά που δεν μπορούμε να τα πλησιάσουμε) χρειαζόμαστε χάπια Bravecto ή Nexguard 
 
Σε ευχαριστω που με αντεχετε και πάντα με στηριζετε
 
Φιλικα 
 
Αννα

Ενημερωση 11/6/2020
 
Αγαπητοι φίλοι
 
Θα ήθελα να ζητησω να προωθήσετε το μεηλ για τη γιαγια λίζα. Ενω πηγαινε καλα σχετικα, την κυριακη ξυπνησε πολυ αδυναμη χωρις εμφανη αιτια. Νοσηλευεται στο κτηνιατρειο και αύριο 12/6 θα την παρω αν ολα ειναι καλα. Δεν υπαρχει εμφανής αιτία για την αδυναμία που έδειξε ξαφνικα και θα είναι υπο παρακολουθηση. 
 
Θα ήμουν ευγνώμων αν προωθήσετε. Το κόστος για τη νοσηλεία 5 ημερων, τις εξετασεις, ακτινογραφιες και υπερηχος είναι στα 300 ευρω. Επιπλεον εχω και το κοστος φιλοξενιας και ειδικης τροφης. 
 
Οποιαδήποτε βοηθεια (προωθηση, τροφη κλπ) ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενη/
 
Να ειστε ολοι καλα
 
Φιλικά
 
Αννα
 
https://www.youtube.com/watch?v=6DlWW8UQTlM