ΦΟ Βριλησσίων-Πρωτοβουλία-Βάλε το παπουτσάκι σου!

2016-04-05 23:54

Πρωτοβουλία “Βάλε το παπουτσάκι σου”!

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Βριλησσίων στηρίζει την κίνηση της ΕΟΠΕ

“ Βάλε το παπουτσάκι σου”, ενισχύοντας τους πρόσφυγες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Α.Σ. Περιστέρι volley που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και σύντομα υιοθετήθηκε και από την επίσημη αρχή της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ο ΦΟ Βριλησσίων συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, καλώντας τους φίλους/-ες, τα μέλη του αλλά και φορείς της τοπικής κοινωνίας (και όχι μόνο) ώστε να στηριχθεί η συγκεκριμένη κίνηση. Για το σκοπό αυτό, ο καθένας συγκεντρώνει καλοδιατηρημένα και σχετικά αναπαυτικά, αθλητικά ή μη, παπούτσια, τα οποία αφού καθαριστούν τοποθετούνται σε σακούλα, γράφοντας απ' έξω το νούμερο για την αναγκαία ταξινόμηση. Τα παπούτσια παραδίδονται καθημερινά στους υπεύθυνους του ΦΟ Βριλησσίων, στο κλειστό Βριλησσίων : Δευτέρα ως και Πέμπτη : 17:00-19:00, Παρασκευή 15:00-17:30 και Σάββατο 09:00-11:00.

Επίσης, το Σάββατο 09/04 λίγο πριν τον αγώνα για τη 18η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών ΦΟ Βριλησσίων-ΑΟ Ηλυσιακός, στις 19:00, θα μαζεύονται παπούτσια από τις 17:30. Kαταλυτική ημερομηνία παράδοσης προσφορών είναι η 10η Απριλίου, στον αγώνα παγκορασίδων ΦΟ Βριλησσίων- ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης στις 16:30, στο κλειστό Βριλησσίων.

“Στόχος : ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ! ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!”

Πληροφορίες και για μαζικές προσφορές (σχολείων, οργανισμών, κοινωνικών φορέων) :  info @fovrilission.gr, καθώς και με τον εκπρόσωπο του ΑΣ Περιστέρι volley και της ΕΟΠΕ κ.  Καραϊσκo: leonkaraiskos@gmail.com