Επέστρεψε στις νίκες ο Ιάσωνας, 1-0 εκτός τον Νεοπεντελικό

2017-01-24 19:27

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιάσωνας, 1-0 εκτός τον Νεοπεντελικό

Κέρδος οι πιτσιρικάδες
 

 

Μετά από αρκετούς αγώνες χωρίς νίκη, ο Ιάσωνας κατάφερε να επιστρέψει στα τρίποντα επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας επί του Νεοπεντελικού. Παρά τις πολλές ελλείψεις, οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους οποίους εμπιστεύτηκε ο Νίκος Φούσκας δικαίωσαν τον προπονητή τους και άρπαξαν την ευκαιρία δείχνοντας πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι για μία ακόμη φορά προβλημάτισαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 40' ο Πατσιαβούρας με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σουτ, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν στη συνέχεια, αλλά ο εξαιρετικός γκολκίπερ Τσαντές έδιωξε κάθε κίνδυνο από την εστία του.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Στάππας, Μπουλούκος (72' Σκούταρης), Δέκος, Τριανταφύλλου, Αντωνόπουλος, Σχοινάς (65' Κάππος), Παρασκευόπουλος (68' Μαρουλίδης), Σαγματόπουλος, Τσώνης, Παναγόπουλος.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Τσαντές, Γλέζος, Καλαμποκανάς, Βασιλάκος, Γκέργκι, Γρηγορίου, Καράμπελας, Λάχας (59' Γκίνι), Σπυρόπουλος, Μάρος (68' Βασιλικός), Πατσιαβούρας (90' Σακαρτζής).

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

 

 

πηγή : www.topiko24.gr