ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων-Ήττα στον 3ο γύρο του Ομαδικού Κυπέλλου Παίδων Αττικής κάτω των 12 ετών

2017-10-19 16:30
Η σκακιστική ομάδα παίδων κάτω των 12 ετών του Συλλόγου ηττήθηκε την Κυριακή 15/10/2017 εντός έδρας από την ομάδα του «ΑΠΟ “ΑΙΓΛΗ” Παπάγου» (φέτος αγωνίστηκε στην Α΄ Τοπική Κατηγορία 2017 τερματίζοντας στην 7η θέση και υποβιβάστηκε στην Β΄ Τοπική μετά τους αγώνες Μπαράζ) με σκορ 1-3 (Μία νίκη και δύο ήττες) για τον 3ο Γύρο του Ομαδικού Κυπέλλου Παίδων (-12)Αττικής 2017.
 

Ιωάννης και Σοφία Τσικογιαννοπούλου (Δεξιά)
Η ομάδα του «ΑΠΟ “ΑΙΓΛΗ” Παπάγου» είναι παραδοσιακά αρκετά δυνατή στις νεανικές ομάδες με πολλές διακρίσεις. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως και τα 4 παιδιά της ομάδας του «ΑΠΟ “ΑΙΓΛΗ” Παπάγου» που αγωνίστηκαν είχαν Εθνική Αξιολόγηση. Για την ομάδα μας νίκησε στην 1η σκακιέρα ο Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης με πραγματικά ωραίο παιχνίδι όπου είχε αντίπαλο τον κατά 1 έτος μικρότερο αλλά πολύ έμπειρο για την ηλικία του παίκτη Λιάπη Κωνσταντίνο ο οποίος τερμάτισε 5ος  στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα του 2016 στην Α΄ Δημοτικού και 11ος  στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα του 2017 στην Β΄ Δημοτικού
 
Γιώργος και Θοδωρής Μπαρτσώτας (Αριστερά)
Έχασε στη 2η σκακιέρα η Σοφία Τσικογιαννοπούλου που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Στην 4η σκακιέρα έχασε ο Θοδωρής Μπαρτσώτας παρά το γεγονός πως βρέθηκε διαφορά πάνω (Πύργο για Ίππο), καθώς η αντίπαλος του (αρκετά έμπειρη - αγωνίζεται σε τουρνουά με ενήλικους αντιπάλους και μάλιστα αυτή την περίοδο λαμβάνει μέρος σε τουρνουά που διεξάγεται στον Χολαργό στο οποίο αγωνίζεται και ο προπονητής του Συλλόγου μας FM Έκτορας Αζής - Αζίζης) είχε ως σημαντικό αντάλλαγμα ελεύθερα πιόνια με τα οποία πίεσε αρκετά για προαγωγή Βασίλισσας, την οποία πέτυχε και τελικά νίκησε. Τέλος στην 3η σκακιέρα ο Γιώργος Μπαρτσώτας προσπάθησε αρκετά αλλά παρά το γεγονός πως έχασε από τον συνομήλικό του Μίκρο Κων/νο μετά από παρτίδα που διήρκησε πάνω από δυόμιση (2½) ώρες, του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια.
 
 
ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων
ΣΚΟΡ
ΑΠΟ «ΑΙΓΛΗ» ΠΑΠΑΓΟΥ
1
Τσικογιαννόπουλος Ιωάνννης(1011)
1-0
Λιάπης Κων/νος(961)
2
Τσικογιαννοπούλου Σοφία(925)
0-1
Αλευρά Άννα(881)
3
Μπαρτσώτας Γεώργιος(-)
0-1
Μικρός Κων/νος(830)
4
Μπαρτσώτας Θεόδωρος(-)
0-1
Πλέτσια Κων/να(830)
 
 
Για να δείτε τη Βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!