Δύο χρυσά μετάλλια για τον Βριλησσιώτη Θάνο Τσιρίκο στο Κύπελλο Άνοιξης

2016-04-19 19:05

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, στο κλειστό ολυμπιακό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, διεξήχθησαν οι αγώνες Β, Γ και Δ κατηγορίας στις καταδύσεις με την ονομασία Κύπελλο Άνοιξης.

Το Σάββατο στο αγώνισμα του τραμπολίνο 3 μέτρων ο Θάνος Τσιρίκος κατέλαβε την πρωτη θέση με 137,70 βαθμούς και το χρυσό μετάλλιο.

Την Κυριακή στο αγώνισμα του τραμπολίνο 1 μέτρου κατέλαβε και πάλι την πρώτη θέση με 337,70 βαθμούς και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Θάνος Τσιρίκος ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στη Δρέσδη της Γερμανίας θα βρεθούν νεαροί Έλληνες καταδύτες, εκεί όπου θα συμμετέχουν στο Διεθνές μίτινγκ καταδύσεων, για τις κατηγορίες Α΄ και Β΄, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-24 Απριλίου. Οι Κώστας Κουτσιούμπης, Δημήτρης Μόλβαλης, Νίκος Μόλβαλης, Ανδρόγεως Σαμψάκης - Μπακόπουλος, Θεοφανώ - Μυρτώ Φαρμάκη, Θεόφιλος Αυθίνος  και Θάνος Τσιρίκος, οι οποίοι αποτελούν την ελληνική αποστολή αναμένεται να πάρουν σημαντικές εμπειρίες από μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, στο πλαίσιο και της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει στη Ριέκα της Κροατίας (28/6- 3/7).

Τα συγχαρητήριά μας και καλή επιτυχία στη Δρέσδη.