Δήμος Βριλησσίων | Νέες εργασίες τοποθέτησης κολωνακίων για αποτροπή της παράνομης στάθμευσης

2024-02-08 23:55

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι παρέμβασεις σε κεντρικά σημεία της πόλης μας για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης οχημάτων που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία αλλά και την διευκόλυνση της προσβασιμότητας συμπολιτών μας με αναπηρίες από την αντιδημαρχία Αστικών Υποδομών, Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βριλησσίων.

Κλιμάκιο εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας τοποθέτησε πλαστικά κολωνάκια σε άλλα πέντε σημεία, στα οποία επαναλαμβανόμενα είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης στάθμευσης με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχει ακόμη και κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 

 Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν κολωνάκια στην οδό Π. Μπακογιάννη από το ύψος της Εθν. Αντιστάσεως έως το φανάρι της Λ. Πεντέλης, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Θερμοπυλών, στη συμβολή 28ης Οκτωβρίου και Θερμοπυλών, στη συμβολή των οδών Δ. Βερνάρδου και 28ης Οκτωβρίου, στη συμβολή Μακεδονίας και Κρήτης, αλλά και στη συμβολή των οδών Ολύμπου και Νέστου.

Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης μας στα οποία έχει παρατηρηθεί ανάλογο πρόβλημα.