Δήμος Βριλησσίων | Εργασίες λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης στην πλατεία Ελευθερίας

2024-02-26 23:49

Εργασίες λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης στην πλατεία Ελευθερίας

Κυβερνητική αντιπροσωπεία στα Ιεροσόλυμα το Μ. Σάββατο για την Αφή του  Αγίου Φωτός

Με γνώμονα τηv συνεχή λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, την αποκατάσταση της βαδισιμότητας και της προσβασιμότητας στην πόλη μας, η αντιδημαρχία Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας ξεκίνησε εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας.

Κλιμάκιο εργαζομένων από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων αντικαθιστά περισσότερες από 120 πλάκες πεζοδρομίου στην πλατείας Ελευθερίας, οι οποίες εδώ και καιρό είχαν φθαρεί. Παράλληλα, προχωρά και το έργο της αποκατάστασης της ράμπας για ΑμεΑ στη συμβολή των οδών Ομήρου και Θέτιδος.

Εργασίες γίνονται για την επιδιόρθωση προβλημάτων σε σκαλοπάτια, ενώ τα συνεργεία του Δήμου μας προχωρούν και σε αρμολόγηση των πλακών Καρύστου εντός της πλατείας. Ταυτόχρονα, κλιμάκιο εργαζομένων από την αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου προχωρά σε εργασίες καθαρισμού, κλαδεμάτων και συντήρησης του πρασίνου στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας. To προσεχές διάστημα ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης μας, όπου έχουν καταγραφεί προβλήματα.