Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

2017-12-08 17:49

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

Και ναι λοιπόν έχουμε παζάρι και σας περιμένουμε! Όλουυυυυυυς 16 και 17 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Ηλιούπολης, Γρ. Αυξεντίου 2 Ηλιούπολη Αττικής.
Για να βοηθήσουμε τα αδεσποτάκια μας να έχουν μια καλύτερη ζωήΚαι ναι, έχουμε και σποτάκι το οποίο δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς απόεθελοντές και οποιαδήποτε μετάδοσή του στα ΜΜΕ είναι χωρίς καμία
οικονομική επιβάρυνση για την ΖΕΗ.
Να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Τζόυς Ευείδη, τονΜΟΝΑΔΙΚΟ Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης γιατην ηχογράφηση και μίξη ήχου, τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλοκαι την εταιρία PICME (www.picme.gr) για τα φανταστικά πλάνα και το μοντάζ.
Σενάριο Κείμενα Επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου
 
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΑΣ!!!
Ένα ακόμα bazaar μας πλησιάζει! Οι πάγκοι μας πολλοί... Αδειάσαμε ταράφια και τις ντουλάπες μας, δεχτήκαμε δώρα από φίλους και πάλι όμωςυπάρχουν κάποια μικρά κενά... Τα κενά αυτά περιμένουν να γεμίσουν με τα κοσμήματα που δεν φοράτε πια, τα βιβλία που έχετε διαβάσει καισκονίζονται στην βιβλιοθήκη, τα διακοσμητικά που δεν ταιριάζουν με τα καινούρια σας καλύμματα και φυσικά αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας! Έχετε κάτι από τα παραπάνω, σε καλή κατάσταση, που δεν τοχρειάζεστε πια; Αν θέλετε να συνεισφέρετε επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στο facebook.

Ευχαριστούμε.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο