Bριλησσιώτικη Αποκριά: Την Κυριακή 10/3 στις 11 π.μ. στην Πλατεία Αναλήψεως

2024-02-28 00:07

 O Δήμος Βριλησσίων γιορτάζει τις απόκριες στην Πλατεία Αναλήψεως, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 11 το πρωί.

 

Τα παιδιά είναι οι βασιλιάδες της Αποκριάς και ο Δήμος Βριλησσίων ετοίμασε μια ξεχωριστή εκδήλωση με παραδοσιακά δρώμενα, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις για τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές και τους γονείς τους.

 

Το γαϊτανάκι, σήμα κατετεθέν της αποκριάς, από το εργαστήρι παραδοσιακών χoρών του Δήμου μας, με τις πολύχρωμες κορδέλες του θα παρασύρει τους Βριλησσιώτες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας.

 

Κλόουν, ξυλοπόδαρος, μασκότ με αγαπημένους παδικούς ήρωες και face painting, από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας και μια μουσική παράσταση από τον πολιτιστικό σύλλογο της πόλης μας «Βράχος», latin χοροί από το εργαστήριο ευρωπαϊκών και μοντέρνων χορών του Δήμου μας, αλλά και κληρώσεις δώρων θα συνδυάσουν την δημιουργική έκφραση με την ψυχαγωγία σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα για όλους!   

 

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσίων, υπό τις οδηγίες του Αρχιμουσικού Νίκου Βασιάδη,  θα μας ταξιδέψει σε αποκριάτικους ρυθμούς.   

 

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 11 το πρωί φοράμε τις μάσκες, τις στολές μας, εφοδιαζόμαστε με σερπαντίνες, χορεύουμε και διασκεδάζουμε στην Βριλησσιώτικη Αποκριά στην Πλατεία Αναλήψεως!