ΑΣ Τριάντων Ιαλυσού Ρόδου-ΑΟ Βριλησσίων 2-4!

2017-12-05 19:30

Ήττα του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.!

Η ροδίτικη ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο αν και προηγήθηκε με 1-0 στους Αγίους Αποστόλους, τελικά ηττήθηκε με 4-2 από τον Α.Ο. Βριλησσίων! Την ήττα με σκορ 4-2 γνώρισε χθες το μεσημέρι στους Αγίους Αποστόλους ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., από τον ισχυρό Α.Ο. Βριλησσίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ευθύμη Ράδου, που προηγήθηκε με 1-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενες απάντησαν άμεσα και στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα 13 λεπτών, παίρνοντας τελικά εύκολα τη νίκη στη Ρόδο.

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό για τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Γρηγοριάδη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε η Καλιγιάννη και μετέτρεψε σε γκολ η Γρηγοριάδη, ανοίγοντας το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση η Γεωργακοπούλου με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο β’ ημίχρονο επήλθε η κατάρρευση για τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., αφού η Γεωργακοπούλου (έκανε χατ-τρικ) με δύο γκολ στο 47’ (με προβολή) και στο 52’ (με σουτ μέσα από την περιοχή) έκανε το 1-3, ενώ η Πάκου στο 58’ με σουτ διαμόρφωσε το 1-4. Το μόνο που κατάφερε ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ήταν να μειώσει σε 2-4 με πλασέ της Κατσαρέα μετά από κόρνερ.

 

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Ευθύμης Ράδος): Δεστούνη, Παπαμιχαήλ, Ταμπακιανού, Γιαννίκου, Κρητικού (70' Κουτούζου), Ebeja, Καλλιγιάννη, (23' Κατσαρέα), Κουγιού, Γρηγοριάδη, Φιλλιπάκου (77' λ.τ. Κώτσου), Διακίδη (44' λ.τ. Βασιλειάδου ).

Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Βαγγέλης Καραμουλάς): Πίττα, Βασιλάκη (77' Ευγενικού), Πρεζάνη (82' Γαβαλά Ν.), Χατζηαντωνίου, Τσιώρου, Κουλούμαση, Πότσιου, Γεωργακοπούλου, Καλαβρού, Γαβαλά Κ. (46' Πάκου), Παπασπύρου.

 

 

πηγή : www.womensports.gr