ΑΟ Μελισσίων – ΑΟ Περιστερίου 0-2

2020-01-28 17:22

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Μελίσσια – ΑΟ Περιστερίου 0-2

Published

on

  •  
  •  
  •  
  •  

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο ΑΟ Περιστερίου απέναντι στα φορμαρισμένα Μελίσσια του Δημήτρη Μπουγά με 2-0 και συνέχισε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα, αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν να πάρουν βαθμό, έχοντας σε γενικές γραμμές πολύ καλή εικόνα.

Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με πλασέ του Ρίζου.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ποιο εύκολα για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων καθώς αποβλήθηκε ο Κωνσταντάκης από τα Μελίσσια με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται για το επόμενο εικοσάλεπτο με αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 80’ ο Λέτσι βρήκε τον τρόπο να κλειδώσει το ματς σημειώνοντας το 0-2. Ο εκνευρισμός για την εξέλιξη του παιχνιδιού οδήγησε και τον Τούντα στα αποδυτήρια με απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης και τα Μελίσσια με εννέα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Δόση και Καραγεώργο.

ΑΟ Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Καραμπίνης, Σειμιρ (50′ Παπαχρήστος), Πάσσαρης, Φάκης Δ., Κωνσταντάκης, Πουλάκης (65′ Μακρυπίδης), Αρβανίτης (80′ Μαμφρέδας), Τούντας, Καλημέρης, Φάκης Ι.

ΑΟ Περιστερίου (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τroka, Σετελαρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Koucoukou (65′ Καραμπάς), Ζιάμπρας (50′ Λέτσι), Θεοδώρου (80′ Καραχάλιος), Ρίζος, Νένδος (88′ Λειβαδάς)

 

 

πηγή : stoplekto.gr