Σε θέσεις μάχης ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για τη μεγάλη απεργία της Πέμπτης! Όλες οι πληροφορίες της απεργίας!

2014-11-26 18:06
Σε θέσεις μάχης ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ για τη μεγάλη απεργία της Πέμπτης! Όλες οι πληροφορίες της απεργίας!

 

Επί ποδός τα συνδικάτα για την γενική απεργία της Πέμπτης. Πρόκειται για την 32η γενική απεργία των συνδικάτων από το 2010 με στόχο να στείλουν σαφές μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς την τρόικα, με φόντο την κρίσιμη διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών. 

Οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι. Λεωφορεία και τρόλεϊ θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ μετρό και ηλεκτρικός θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και το τραμ θα εκτελεί δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ προβλήματα αναμένονται στις πτήσεις λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην κινητοποίηση.

Στην απεργία συμμετέχουν, επίσης, οι εργαζόμενοι στην Υγεία, την Παιδεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία, τις πολεοδομίες και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στα μέσα ενημέρωσης και στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τα συνδικάτα. Στις 11 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο στην Ομόνοια.

Πηγή : www.toxwni.gr