Εεεεεπ! Πέσατε σε φάουλ

2014-12-22 10:08

Βγήκε η «Δράση» και φωνάζει και με το δίκιο της, οι κεραίες μας έπιασαν και άλλες διαμαρτυρίες από άλλους συνδυασμούς.

Δεν το ξεκινάτε καλά.

Όπως γράφει και ο Γιάννης Τσούτσιας, «Εντάξει, μια νέα διοίκηση, χρειάζεται χρόνο και ανοχή για να βρει τους ρυθμούς της. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι η διοίκηση να δυσκολεύεται να συντάξει προϋπολογισμό, χωρίς μάλιστα, να δίνει εξηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, κάποια αναφορά, έστω, των προβλημάτων ή των εμποδίων που συνάντησε, χωρίς να ενημερώνει για την αιτία των καθυστερήσεων, η απόσταση είναι μεγάλη.»

Και έχει δίκιο, όπως δίκιο θα έχουν και όσοι άλλοι πουν το ίδιο πράγμα.

Να θυμίσω τις περυσινές φωνές σας, όντας αντιπολίτευση  και την άρνηση ψήφισης του προϋπολογισμού που «κατέβασε» για ψήφιση η διοίκηση Ιωαννίδη και το ότι χρειάστηκαν δύο συνεδριάσεις και μια διαβούλευση των επικεφαλής των συνδυασμών (εκτός της Δράσης), με τον τότε δήμαρχο Ιωαννίδη για να βρεθεί λύση και να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός.

Άρα θα έπρεπε να είστε προσεκτικότεροι.

Από όσα γράφει ο Γιάννης Τσούτσιας, τις εισηγήσεις τις έλαβαν με μέιλ την νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή! Κανονικά έπρεπε να έχουν σταλεί τρείς ημέρες νωρίτερα για να μπορέσουν και οι συνδυασμοί να συνεδριάσουν να διαβουλευτούν και να μπορέσουν να κατέβουν στο δημοτικό συμβούλιο με προτάσεις.

Τώρα με το δίκιο τους φωνάζουν.

Βάζετε την Δευτέρα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τον προϋπολογισμό και το απόγευμα δημοτικό συμβούλιο!

Κανονικά η Οικονομική Επιτροπή θα έπρεπε να συνεδριάσει τρείς με τέσσερις ημέρες νωρίτερα να καταγραφούν οι εισηγήσεις, οι αντιρρήσεις, οι προτάσεις των συνδυασμών ώστε να μπορέσετε και εσείς να κάνετε (αν θέλετε) τις απαραίτητες διορθώσεις ώστε να πετύχετε την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

Τώρα;